Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
14.03.2022 Naše projekty
mini Dino
Každý správný kluk by měl alespoň jednou za život postavit model letadla. Může se to zdát obtížné. Vzhledem k tomu, že na našem trhu existuje spousta ... číst celé
21.03.2021 Naše projekty
Čas na čaj
Počasí stále není nejlepší. Zima a sychravo. Je tedy ideální "čas na čaj". Dnes si vyrobíme hezkou dekoraci díky, které budou sáčky neustále po ruce.... číst celé
14.03.2021 Naše projekty
Ptačí budka
Nastalo jaro. Je sice ještě zima, ale už dnes si můžete pro radost postavit jednoduchou ptačí budku. číst celé
Zobrazit všechny články

Partnerské stránky


Zde naleznete další stavebnice modelů letadel z naší produkce.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

mini Dino
mini Dino
Každý správný kluk by měl alespoň jednou za život postavit model letadla. Může se to zdát obtížné. Vzhledem k tomu, že na našem trhu existuje spousta ... číst celé
Čas na čaj
Čas na čaj
Počasí stále není nejlepší. Zima a sychravo. Je tedy ideální "čas na čaj". Dnes si vyrobíme hezkou dekoraci díky, které budou sáčky neustále po ruce.... číst celé
Ptačí budka
Ptačí budka
Nastalo jaro. Je sice ještě zima, ale už dnes si můžete pro radost postavit jednoduchou ptačí budku. číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz